Meny

I domstolenes aktørportal (Aktørportalen) kan domstoler og advokater i sivile skjønns- og tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. Salærbehandling for både tviste- og straffesaker inngår også. Løsningen er utviklet i samarbeid med Advokatforeningen.

Hvilke domstoler er med?

Se hvilke domstoler som tilbyr Aktørportalen under "Hvem er med?".  

Registrer deg som bruker

Velg "Logg inn".

Under vår hjelp-side finnes blant annet:

Hvordan kan Aktørportalen bli bedre?

Benytt  skjemaet under "Innspill"
Se også oversikt over planlagte forbedringer.

Ny versjon av Aktørportalen (29.06.17)

I kveld får vi ny versjon av Aktørportalen. Denne versjonen inneholder ingen store endringer for brukeren, men enkelte feilrettinger og små endringer. For full oversikt over hva som er nytt se "Kommende versjoner".

Les mer
Aktørportalen stiller stand på Advokatenes fagdager (26.05.17)

I år som i fjor stiller Aktørportalen med stand på Advokatenes fagdager. Aktørportalen benyttes nå av nesten 6000 advokater, advokatfullmektiger og advokatsekretærer, og kan benyttes i alle lagmannsretter, de tolv største tingrettene og et par andre domstoler. Vi ønsker både eksisterende brukere og potensielle brukere velkommen til vår stand.

Les mer
Sammenslåing av Sogn tingrett og Fjordane tingrett (22.05.17)

I forbindelse med at Sogn tingrett og Fjordane tingrett slås sammen til Sogn og Fjordane tingrett 1. juli er det gjort endringer i domstolenes fagsystem og Aktørportalen for å støtte denne sammenslåingen. Det betyr at saker dere tidligere hadde i Sogn tingrett (SOGN) og Fjordane tingrett (FJOR) nå har fått nytt saksnummer med kortnavn SOFT som står for Sogn Og Fjordane Tingrett. 

Les mer
Nedre Telemark tingrett og Agder lagmannsrett tilbyr Aktørportalen fra 26. april (25.04.17)

Onsdag 26. april tilbyr Nedre Telemark tingrett og Agder lagmannsrett også Aktørportalen. Om du allerede har tviste- eller skjønnssaker i disse domstolene vil du ha disse tilgjengelige når du logger deg inn på Aktørportalen. Det er også mulig å opprette nye saker til domstolene fra 26. april, samt sende inn salæroppgaver i både sivile saker og straffesaker.

Les mer
Ny versjon av Aktørportalen 26. april (25.04.17)

26. april mellom kl. 21:00 og 22:00  vil ny versjon av Aktørportalen lanseres.

Les mer
Kristiansand tingrett tilbyr Aktørportalen fra 19. april (18.04.17)

Onsdag 19. april tilbyr Kristiansand tingrett også Aktørportalen. Om du allerede har tviste- eller skjønnssaker i Kristiansand tingrett vil du ha disse tilgjengelige når du logger deg inn på Aktørportalen. Det er også mulig å opprette nye saker til Kristiansand tingrett fra 19. april, samt sende inn salæroppgaver i både sivile saker og straffesaker.

Les mer
Ny versjon av Aktørportalen (06.04.17)

I kveld vil det lanseres ny versjon av Aktørportalen mellom kl. 21:00 og 22:00. Aktørportalen kan derfor være noe ustabil i dette tidsrommet, og brukere kan oppleve "heng".

Les mer
Ny versjon av Aktørportalen utsatt til 16. mars (14.03.17)

Den planlagte oppdateringen av Aktørportalen onsdag 15. mars er utsatt til 16. mars kl. 20:00. Samtidig gjøres det vedlikehold på domstolenes fagsystem. Det betyr at det vil være begrenset tjenestetilbud/nedetid på Aktørportalen 16. mars mellom kl. 20:00 og 22:00.  

Les mer
Ny versjon med feilrettinger etter nytt design (28.02.17)

Førstkommende torsdag 2. mars vil det bli nedetid på Aktørportalen fra kl. 19:30 til 22:00 pga lansering av ny versjon. Denne versjonen inneholder feilrettinger som ble avdekket ved lanseringen av nytt brukergrensesnitt og design 18. februar. 

Les mer
Sogn tingrett og Fjordane tingrett tilbyr nå Aktørportalen (27.02.17)

Fra 27. februar er det mulig å benytte Aktørportalen til kommunikasjon med Sogn tingrett og Fjordane tingrett. Om du allerede har saker i disse embetene vil du ha disse tilgjengelige når du logger deg inn på Aktørportalen. Det er også mulig å opprette nye saker i disse embetene fra i dag, 27. februar. 

Les mer
Aktørportalen har kommet til Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett (10.02.17)

Denne uken er Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett blitt tilgjengelige i Aktørportalen. 

Les mer
Stavanger tingrett og Jæren tingrett tilbyr Aktørportalen fra uke 5 (31.01.17)

Stavanger tingrett er tilgjengelig i Aktørportalen fra 31. januar, og Jæren tingrett er tilgjengelig i Aktørportalen fra 2. februar. 

Les mer
Aktørportalen for tvistesaker (23.11.16)

I Aktørportalen kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. I tillegg inngår salærbehandling for både tviste- og straffesaker i løsningen.

Les mer