Meny

I domstolenes aktørportal (Aktørportalen) kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. Salærbehandling for både tviste- og straffesaker inngår også. Løsningen er utviklet i samarbeid med Advokatforeningen.

Det jobbes nå med å tilby Aktørportalen i flere domstoler. Se "Utrulling av Aktørportalen" for hvilke domstoler som tilbyr Aktørportalen, og fra når.

For å registrere deg som bruker må du velge "Logg inn".

Under vår hjelp-side finnes blant annet:

Har du innspill til hvordan Aktørportalen kan bli bedre? Benytt gjerne skjemaet under "Innspill". Du finner også en oversikt over hva vi jobber med å forbedre.

Nord-Troms tingrett og Hålogaland lagmannsrett tilbyr nå Aktørportalen (10.01.17)

Fra 10. januar er det mulig å benytte Aktørportalen til kommunikasjon med Nord-Troms tingrett og Hålogaland lagmannsrett. Om du allerede har saker i disse embetene vil du ha disse tilgjengelige når du logger deg inn på Aktørportalen. Det er også mulig å opprette nye saker i disse embetene fra i dag, 10. januar. 

Les mer
Spørreundersøkelse (05.01.17)

I forbindelse med arbeidet for å videreutvikle og forbedre Aktørportalen trenger vi din hjelp. Vi har laget en kort spørreundersøkelse som vi håper du vil delta i.

Les mer
Aktørportalen for tvistesaker (23.11.16)

I Aktørportalen kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. I tillegg inngår salærbehandling for både tviste- og straffesaker i løsningen.

Les mer
Anbefalinger dokumentbehandling (03.06.16)

Det er utarbeidet en liten veiledning med anbefalinger for dokumenter som skal lastes opp i Aktørportalen. Trykk deg inn på Anbefalinger ved dokumentbehandling under "Hjelp".

Les mer