Meny

I domstolenes aktørportal (Aktørportalen) kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. Salærbehandling for både tviste- og straffesaker inngår også. Løsningen er utviklet i samarbeid med Advokatforeningen.

Det jobbes nå med å tilby Aktørportalen i flere domstoler. Se "Utrulling av Aktørportalen" for hvilke domstoler som tilbyr Aktørportalen, og fra hvilke tidspunkter.

For å registrere deg som bruker må du velge "Logg inn".

Under vår hjelp-side finnes blant annet:

Har du innspill til hvordan Aktørportalen kan bli bedre? Benytt gjerne skjemaet under "Innspill". Du finner også en oversikt over hva vi jobber med å forbedre.

Ny versjon av Aktørportalen utsatt til 16. mars (14.03.17)

Den planlagte oppdateringen av Aktørportalen onsdag 15. mars er utsatt til 16. mars kl. 20:00. Samtidig gjøres det vedlikehold på domstolenes fagsystem. Det betyr at det vil være begrenset tjenestetilbud/nedetid på Aktørportalen 16. mars mellom kl. 20:00 og 22:00.  

Les mer
Ny versjon med feilrettinger etter nytt design (28.02.17)

Førstkommende torsdag 2. mars vil det bli nedetid på Aktørportalen fra kl. 19:30 til 22:00 pga lansering av ny versjon. Denne versjonen inneholder feilrettinger som ble avdekket ved lanseringen av nytt brukergrensesnitt og design 18. februar. 

Les mer
Sogn tingrett og Fjordane tingrett tilbyr nå Aktørportalen (27.02.17)

Fra 27. februar er det mulig å benytte Aktørportalen til kommunikasjon med Sogn tingrett og Fjordane tingrett. Om du allerede har saker i disse embetene vil du ha disse tilgjengelige når du logger deg inn på Aktørportalen. Det er også mulig å opprette nye saker i disse embetene fra i dag, 27. februar. 

Les mer
Oppgradering av Aktørportalen med nytt brukergrensesnitt og design (13.02.17)

Natt til lørdag 18. februar vil det komme ny versjon av Aktørportalen. Denne versjonen vil inneholdet nytt brukergrensesnitt og nytt design, samt en del andre endringer.  Lanseringen av ny versjon fører til nedetid på Aktørportalen fra fredag 17. februar kl. 18:00 til lørdag 18. februar kl.11:00. Kladder eller dokumenter som ligger under "Ikke innsendte dokumenter" vil bli slettet ved denne oppgraderingen.

Les mer
Aktørportalen har kommet til Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett (10.02.17)

Denne uken er Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett blitt tilgjengelige i Aktørportalen. 

Les mer
Stavanger tingrett og Jæren tingrett tilbyr Aktørportalen fra uke 5 (31.01.17)

Stavanger tingrett er tilgjengelig i Aktørportalen fra 31. januar, og Jæren tingrett er tilgjengelig i Aktørportalen fra 2. februar. 

Les mer
Aktørportalen for tvistesaker (23.11.16)

I Aktørportalen kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. I tillegg inngår salærbehandling for både tviste- og straffesaker i løsningen.

Les mer