Meny

I domstolenes aktørportal (Aktørportalen) kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. Salærbehandling for både tviste- og straffesaker inngår også. Løsningen er utviklet i samarbeid med Advokatforeningen.

Det jobbes nå med å tilby Aktørportalen i flere domstoler. Se "Utrulling av Aktørportalen" for hvilke domstoler som tilbyr Aktørportalen, og fra hvilke tidspunkter.

For å registrere deg som bruker må du velge "Logg inn".

Under vår hjelp-side finnes blant annet:

Har du innspill til hvordan Aktørportalen kan bli bedre? Benytt gjerne skjemaet under "Innspill". Du finner også en oversikt over hva vi jobber med å forbedre.

Kjente feil/mangler etter ny versjon (17.02.17)

Etter ny versjon som kom natt til 18. februar har vi en del kjente feil og mangler i aktørportalen. Disse vil blir rettet eller utbedret så snart som mulig. Les også om endringene i aktørportalen som kom med ny versjon.

Les mer
Oppgradering av Aktørportalen med nytt brukergrensesnitt og design (13.02.17)

Natt til lørdag 18. februar vil det komme ny versjon av Aktørportalen. Denne versjonen vil inneholdet nytt brukergrensesnitt og nytt design, samt en del andre endringer.  Lanseringen av ny versjon fører til nedetid på Aktørportalen fra fredag 17. februar kl. 18:00 til lørdag 18. februar kl.11:00. Kladder eller dokumenter som ligger under "Ikke innsendte dokumenter" vil bli slettet ved denne oppgraderingen.

Les mer
Aktørportalen har kommet til Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett (10.02.17)

Denne uken er Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett blitt tilgjengelige i Aktørportalen. 

Les mer
Stavanger tingrett og Jæren tingrett tilbyr Aktørportalen fra uke 5 (31.01.17)

Stavanger tingrett er tilgjengelig i Aktørportalen fra 31. januar, og Jæren tingrett er tilgjengelig i Aktørportalen fra 2. februar. 

Les mer
Nord-Troms tingrett og Hålogaland lagmannsrett tilbyr nå Aktørportalen (10.01.17)

Fra 10. januar er det mulig å benytte Aktørportalen til kommunikasjon med Nord-Troms tingrett og Hålogaland lagmannsrett. Om du allerede har saker i disse embetene vil du ha disse tilgjengelige når du logger deg inn på Aktørportalen. Det er også mulig å opprette nye saker i disse embetene fra i dag, 10. januar. 

Les mer
Aktørportalen for tvistesaker (23.11.16)

I Aktørportalen kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. I tillegg inngår salærbehandling for både tviste- og straffesaker i løsningen.

Les mer
Anbefalinger dokumentbehandling (03.06.16)

Det er utarbeidet en liten veiledning med anbefalinger for dokumenter som skal lastes opp i Aktørportalen. Trykk deg inn på Anbefalinger ved dokumentbehandling under "Hjelp".

Les mer