Domsavsigelse i Jensen-/Cappelen-saken

På mandag 18. september kl. 09.30 i rettssal 250 i Oslo tinghus er det rettsmøte for domsavsigelse i saken. Domsavsigelsen er åpen, men det er begrenset antall plasser til tilhørere.

Vi deler ut adgangsbevis til domsavsigelsen. Det får du ved sikkerhetskontrollen fra kl.08.00. For å komme inn i rettssalen må du vise legitimasjon. Opplesningen av dommen vil ta ca. 4 timer (inkludert pause).

Kringkasting

Oslo tingrett har gitt tillatelse for mediene til å sende opplesningen av dommen i sin helhet. Du vil derfor kunne følge domsavsigelsen på TV og nett-TV.

Fotoforbud

Domstolloven setter forbud mot filming og fotografering mens retten er satt. Et brudd på fotoforbudet kan medføre rettergangsbot og inndragelse av kamera/mobil. Det er heller ikke lov å fotografere eller filme de tiltalte i pauser, eller på vei til tinghuset, uten at de selv uttrykkelig gir tillatelse til dette. Det er kun NRK og NTB som i denne saken har fått tillatelse til å filme og fotografere mens retten er satt.

Mat og drikke

Publikumskaféen i tinghusets 2. etasje er åpen fra kl. 08.00 til kl. 14.15.

Trådløst nettverk

Det trådløse nettverket heter Domstol gjestenett. Åpne nettleseren for å logge deg inn. Logg deg på som gjest. Du får da tilsendt en SMS med en kode som kan brukes sammen med ditt mobilnummer på tre forskjellige enheter i 12 timer. Her finner du mer informasjon.

 

Til toppen