Video-overført IKT-kaffi i Sogn og Fjordane

I vinter startet domstolen opp med "IKT-kaffi" hver fjerde fredag, og det at man ikke fysisk jobber på samme sted er ingen unnskyldning for å ikke kunne delta.

Medarbeidere i Sogndal deltar på IKT-kaffe via video-overføring. Sogn og Fjordane tingrett har hovedsete i Førde, men har rettssteder også i Sogndal og Nordfjordeid. Foto: Vibeke H. Wennevold

- Det er obligatorisk, og alle skal med, sier administrasjonssjef i Sogn og Fjordane tingrett, Vibeke H. Wennevold, og legger til at folk er positive til å delta. Medarbeiderne som holder til i Sogndal deltar via video-overføring på IKT-kaffen som foregår i Førde.

Målet med den månedlige IKT-kaffen er å ha en fast arena hvor de kan snakke om IKT og hvor medarbeiderne kan få opp mestringsfølelsen når det gjelder å jobbe digitalt.

Lærevillig gjeng

- Alle må ha med egen pc på kaffen, forteller Wennevold. Medarbeiderne oppfordres til å prøve det de har lært med en gang, slik at det setter seg i fingrene.

Administrasjonssjefen sier de er en lærevillig, fin gjeng i domstolen, og at det aldri er vanskelig å innføre noe nytt hos dem. - Medarbeiderne ønsker å ta i bruk det nye, og de er en engasjert gjeng som påvirkes av hverandre, roser hun.

 

Til toppen