Tinghuset i Arendal

Agder lagmannsrett har lokaler i tinghuset i Arendal, hvor Aust-Agder tingrett holder til (Blødekjær 3)

Lagmannsretten har en rettssal
i Arendal (rettssal 8) og den Klikk for å se større bildebefinner seg i en egen fløy av tinghuset.

Finn tinghuset på Google Maps

 

 

 

Rettssalene

Inngangen til lagmannsrettens rettssal er i fløyen skiltet ”Agder lagmannsrett”. Inngangen fra Blødekjær. Lagmannsrettens sal (rettssal 8) er i første etasje. Dersom det på innkallingen er oppført annen rettssal enn rettssal 8,  låner vi sal av tingretten. Tingrettens rettssaler er i 2. etasje i tingrettens bygg. Det er en informasjonstavle i foajéen i lagmannsrettens lokaler.

Rettsbetjenten bistår med den praktiske avviklingen av straffesaker og vil være i rettssalsområdet i god tid før saken starter.

Vitner venter utenfor rettssalen til de blir hentet inn.   Henvendelse kan eventuelt skje til tingrettens ekspedisjon (inngang skiltet Aust-Agder tingrett).

Bilder fra lagmannsrettens lokaler Arendal

Vitnestøtte

 I de fleste straffesaker er det vitnestøtte tilgjengelig på tinghuset i Arendal. I de saker hvor det ikke er vitnestøtte vil rettsbetjenten hjelpe til ved behov. Vitnestøttene har eget kontor i 2. etasje i tingretten. Vitner venter utenfor rettssalen til de blir hentet inn.   Henvendelse kan eventuelt skje til tingrettens ekspedisjon (inngang
skiltet Aust-Agder tingrett).

Parkering

Parkeringsmulighet bak tinghuset. Innkjøring mellom tingrettens og lagmannsrettens fløy. Betaling både med kort og kontanter. Begrenset med parkeringsplasser. Det ligger et parkeringshus i bakken mot sentrum.

Bespisning

Det er spiserom for publikum i 2. etg. i tingrettens lokaler,  varmdrikksautomat i foajeen, og vann på spiserommet. Dersom man vil kjøpe mat så må man til sentrum.

I lagmannsrettens foajé er det også varmdrikkautomat.

Til toppen