Ski tinghus

Ski tinghus ligger i Vestveien 22, cirka 10 minutters gange fra Ski stasjon og bussterminalen på vestsiden av jernbanen. Tinghuset ligger ved siden av Follo politistasjon.

Besøksadresse:

Vestveien 22, 1400 Ski

Tinghuset er kun åpent for aktører som har en forhåndsavtale. Se nærmere informasjon via link nedenfor.

Ved bistand til notarialbekreftelse, ta kontakt for timeavtale.

Sentralbord: 64003000, e-post: tfnopost@domstol.no

Domstolen minner om ny arvelov med bl.a. nye forskrifter og rutiner i forbindelse med deponering av testament. Se mer informasjon her.

Åpningstider (åpningstider under koronapandemien se her)

Mandag - fredag: Kl. 08.00 - 15.00 (ekspedisjonen er stengt mellom kl. 11.30 - 12.10)

Julaften: Stengt

I romjulen: Kl. 10.00 - 14.00 (telefontid kl. 09.00 - 14.00)

 

Parkering

Tingretten disponerer kun et begrenset antall parkeringsplasser på tingrettens område.

Nærmeste offentlige parkeringsplass ligger i Vestveien langs jernbanelinjen ved Ski stasjon eller ved Ski nye kirke (ca. 200-300 meter nord for tinghuset). Flere parkeringsplasser finnes i Ski sentrum.

Våre besøkende kan ikke benytte parkeringsplassene som tilhører Politiet, Skatt Øst eller Follo distriktpsykiatriske senter. 

Tingretten har to parkeringsplasser for handikappede ved hovedinngangen. For å komme til denne må du passere veibommen, som er utstyrt med en porttelefon.

Mat og drikke

Tinghuset har dessverre ikke kantine, men du kan benytte kantinen i nabobygget (Vestveien 18). Det er imidlertid automater i tinghuset hvor man kan få kjøpt kaffe og mineralvann samt at ekspedisjonen har et lite utvalg med sjokolade og nøtter tilgjengelig. 

Oversikt over salene i Ski tinghus

Utbyggingen av Follobanen

Bygging av Follobanen vil ikke direkte berøre tinghuset, men det kommer til å skje mye framover med blant annet stengte veier. i Ski som kan berøre både ansatte, parter og besøkende. Lenke til Jernbaneverkets nettsider om utbyggingen:

http://www.banenor.no/no/follobanen

 

ADGANGSREGLEMENT OG REGLEMENT FOR FOTOGRAFERING/FILMING I SKI TINGHUS

Til toppen