Ny versjon 18. juni 2018

Skjermbilde global dokumentliste Aktørportalen
Skjermbilde global dokumentliste Aktørportalen Foto: Skjermbilde, Kristin J. Jøingsli

I dag lanseres ny versjon av Aktørportalen. Denne versjonen inneholder nye, oppdaterte dokumentlister, både på sak og global dokumentliste (på tvers av alle saker). Det er gjort endringer som gir bedre filtreringsmuligheter, fjerning av likelydende dokumenter til andre mottakere, bedre skille på hoveddokument og bilag, samt leste/uleste dokumenter, navigasjon inn til sak fra global dokumentliste.

Filtreringsmuligheter dokumentliste

Det er nå enkelt å skjule enten hoveddokumenter eller bilag fra dokumentlista, dette gjøres ved å trykke på ikonene for dokumenter og bilag ovenfor dokumentlista.

 

Det er også mulighet for å filtrere dokumentlista for å vise dokumenter til meg, motpart, domstol, fra meg, motpart og domstol. For å filtrere etter de ulike parameterne velges "Filtrer".

 

Dokumentlistene er også delt opp i tre dokumentlister, mot to tidligere - en for journalførte, en for kladder og en for dokumenter til godkjenning. For å navigere deg mellom disse listene trykker man seg inn på valget "Journalførte" ovenfor dokumentlista.

 

Dokumenter til flere mottakere

Dokumenter som er sendt til flere mottakere er nå filtrert, slik at portalbruker kun får opp dokumentet som er adressert til seg selv. Det finnes også en mottakerliste, slik at det er mulig å få oversikt over hvem som har mottatt samme dokument. Denne mottakerlisten er også mulig å åpne i ny fane, dette kan være nyttig spesielt i saker med mange mottakere. Se +1, +2 etc ved siden av navnet ditt i mottakerkolonnen.

 

Tydeligere skille på lest/uleste dokumenter

Dokumenter som er ulest har svart, fet skrift. Dokumenter som er lest får grå bakgrunnsfarge og går tilbake til ordinær skrifttype.

 

Endring globaldokumentliste

I den globale dokumentlista (dokumenter på tvers av alle saker) er det nå mulig å navigere seg enkelt inn på den enkelte sak.

Til toppen