Ny versjon av Aktørportalen

Ny versjon lanseres mellom kl. 21:30 og 22:00 mandag 25. mars. Denne versjonen inneholder noe ny/endret funksjonalitet for brukerne.

 

  • Endret lenker i bunntekst på "Tilbakemelding", "Hjelp" og "Personvernerklæring" (peker nå på rett plass etter omlegging av domstol.no/aktorportalen)
  • Retter feil med at frister manglet beskrivelse av fristen på fristoversikten
  • Fjernet mulighet til å sende inn prosesskriv ved begrenset tjenestetilbud (Har ikke fungert på lenge, men knapp for oppretting av nytt dokument har vært tilgjengelig). Det er kun mulig å sende inn stevning og tilsvar ved begrenset tjenestetilbud.
    Begrenset tjenestetilbud vises når Aktørportalen er tilgjengelig, men domstolenes fagsystem har nedetid - eks ved oppdateringer til nye versjoner av domstolenes fagsystem.
  • Det er laget en dialog som forteller at det er 5 minutter innloggingssesjonen utløper, og man blir logget ut. En bruker blir logget ut etter 30 minutter med inaktivitet. Dialogen dukker opp etter 25 min. med inaktivitet, og gir mulighet for å bekrefte at brukeren fortsatt ønsker å være pålogget. Bruker kan da ha 25 min. med ny inaktivitet før dialogen dukker opp på nytt.
Til toppen