Meny

Åpnede dokumenter ligger fortsatt som ulest

En feil gjør at dokument fortsatt står med fet skrift etter at det er blitt åpnet. Hvis en oppdaterer siden (F5) blir dokumentet merket som lest. Det holder ikke å bytte fane i saken, da dette bare bytter ut innholdet og ikke laster siden på nytt. Feilen vil bli rettet i november.

Ustabil varsling på nye dokumenter i Aktørportalen

Det oppleves en ustabilitet rundt varsling hvor enkelte opplever at de ikke får alle varslinger de skal ha. Enkelte opplever også å få varsle på egne dokumenter. Det jobbes med å kartlegge problemet.

Det feiler å åpne enkelte dokument

En del dokumenter feiler å åpne i Aktørportalen. Dette skyldes at de i fagsystemet har fått en for lang tittel. Det jobbes med å få ut en fiks på dette.

Feil ved innsending

Feil ved innsending kan skyldes flere faktorer. Sjekk gjerne følgende punkter for å se om det hjelper:

  • Aktør kan være feilført inn på saken, i enklete tilfeller får bruker opp saken, men innsending feiler. Det jobbes i høst med en bedre tilgangskontroll slik at man får tilgang til å sende inn dokumenter i alle saker man har tilgang til.
  • Er det noen obligatoriske felter i innsendingsskjemaet som ikke er fylt ut, eller fylt ut feil? Obligatoriske felt er markert med en stjerne. Skjemaet blir validert ved forsøk på innsending, og bruker skal få en tilbakemelding om det mangler nødvendig informasjon.

  • Forsøk å logg ut og inn igjen. 

  • Har bruker forsøkt en annen nettleser, evt å oppdatere nettleseren sin og slette informasjonskapsler og nettstedsdata (cookies)? Det anbefales å slette informasjonskapsler og nettstedsdata med jevne mellomrom for å fjerne lagret informasjon som kan hindre bruker i å utføre ønskede oppgaver. I tillegg anbefales det å oppdatere nettleseren når det kommer oppdateringer, da utdaterte nettlesere ikke nødvendigvis støtter løsningen, samt at de utgjør en sikkerhetsrisiko for bruker.

  • Er det en advokat/advokatfullmektig eller assistent/sekretær som forsøker å sende inn?
    Husk at assistenter og sekretærer ikke har mulighet til å sende inn stevning og tilsvar i Aktørportalen. Dette skal sende inn av den prosessfullmektige i saken.

 

Siden ble sist oppdatert: 13.11.2017, kl. 10.56