Meny

I domstolenes aktørportal (Aktørportalen) kan domstoler og advokater i sivile skjønns- og tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. Salærbehandling for både tviste- og straffesaker inngår også. Løsningen er utviklet i samarbeid med Advokatforeningen.

Hvilke domstoler er med?

Se hvilke domstoler som tilbyr Aktørportalen under "Hvem er med?".  

Registrer deg som bruker

Velg "Logg inn" for å registrere deg som bruker.

Under vår hjelp-side finnes blant annet:

Hvordan kan Aktørportalen bli bedre?

Benytt  skjemaet under "Innspill"
Se også oversikt over planlagte forbedringer.

Manglende varslinger (19.09.17)

Flere aktørportalbrukere har de siste dagene meldt om manglende varslinger på nye dokumenter i Aktørportalen. Inntil videre oppfordrer vi brukerne å ta en ekstra kikk innom Aktørportalen for å se etter nye dokumenter. Det jobbes med å finne en løsning.

I tillegg er det meldt om manglende utbetaling av salæroppgaver som er sendt inn via Aktørportalen, da salæroppgavene stopper mellom domstolenes saksbehandlingssystem og fakturasystem. Omfanget er ennå uklart. Også denne feilen jobbes det med.  

Les mer
Aktørportalen ustabil (11.09.17)

Domstolene opplever for øyeblikket ustabil IKT-drift, dette går også utover Aktørportalen som for enkelte brukere oppleves som treg. Periodevis er det også manglende kontakt med domstolenes fagsystem, som fører til "Begrenset tjenestetilbud i Aktørportalen".

Det arbeides med å forbedre stabiliteten.

Les mer
Nedetid på Aktørportalen (24.08.17)

Grunnet at domstolene disse dager bytter IKT driftsleverandør vil det bli nedetid på Aktørportalen fra fredag 8. september kl. 16:00 til mandag 11. september kl. 07:00. Det vil ikke være mulig å benytte Aktørportalen i dette tidsrommet. 
Dette er nødvendig for å flytte over alle løsninger fra en leverandør til en annen. 
Vi beklager ulempene dette medfører. 

Les mer
Ny versjon av Aktørportalen (29.06.17)

I kveld får vi ny versjon av Aktørportalen. Denne versjonen inneholder ingen store endringer for brukeren, men enkelte feilrettinger og små endringer. For full oversikt over hva som er nytt se "Kommende versjoner".

Les mer
Aktørportalen stiller stand på Advokatenes fagdager (26.05.17)

I år som i fjor stiller Aktørportalen med stand på Advokatenes fagdager. Aktørportalen benyttes nå av nesten 6000 advokater, advokatfullmektiger og advokatsekretærer, og kan benyttes i alle lagmannsretter, de tolv største tingrettene og et par andre domstoler. Vi ønsker både eksisterende brukere og potensielle brukere velkommen til vår stand.

Les mer
Aktørportalen for tvistesaker (23.11.16)

I Aktørportalen kan domstoler og aktører i sivile tvistesaker utveksle saksinformasjon og dokumenter. I tillegg inngår salærbehandling for både tviste- og straffesaker i løsningen.

Les mer